MEER INFORMATIE

Kwaliteit
Het leveren van TopOefentherapie doe je niet alleen voor je cliënt/patiënt. De zorgverzekeraar en samenwerkingspartners in de keten worden door TopOefentherapie als klant gezien. Het is een uitdaging om de kwaliteit die geleverd wordt in een gezonde economische verhouding te houden tot de opbrengsten. Meer kwaliteit met een zo efficiënt mogelijke inspanning. Oefentherapie zo doelmatig mogelijk leveren. Geen tijd verspillen aan zaken die de patiënt cliënt niet helpen in het proces van genezing. Dat kan alleen in samenwerking met patiënten, zorgverzekeraars, andere behandelaars en overheid.


Wat doen we?
Wij vinden sinds 2011 het wiel uit en delen dat graag met andere praktijken die de ambitie hebben om de visitatie te doen of dit jaarlijks al doen voor de praktijkregistratie. Ook houden wij contact met de beroepsvereniging en zorgverzekeraars over alles wat met transparantie en kwaliteit te maken heeft. Deze kennis delen we vooraf en achteraf met onze deelnemers. Wij houden je op de hoogte van alle komende ontwikkelingen en spiegelen vragen uit het veld aan de mogelijkheden binnen de praktijk.


Wat levert het je op?
Kennis, kunde en een netwerk aan collega’s die dezelfde ambitie hebben. Je bent niet alleen op de hoogte van aankomende kwaliteitseisen en verbeteringen, je hebt er ook invloed op. Op tijd geïnformeerd en inspraak. Omdat wij de kwaliteit ontwikkelen krijg je het tarief voor deelnemerschap aan TopOefentherapie als korting op het tarief voor de jaarlijkse visitatie bij het praktijkregister van de VvOCM.


Wat kost het?
Het aantal oefentherapeuten die werkzaam zijn in de praktijk bepaalt de jaarlijkse contributie:
Aantal oefentherapeuten Contributie 2020
1 € 155,-
2-5 € 260,-
6-10 € 520,-
11> € 775,-

Informatie over registratie in het VvOCM Praktijkregister? www.praktijkregister.nl

Neem contact op

Lid worden bij Top Oefentherapie?
Neem contact met ons op.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]